Stara Gwardia
![]() |
|
Moja przygoda z szyciem rozpoczęła się bardzo dawno i poniekąd była koniecznością. Studiowałam projektowanie ubioru i nie miałam kasy na krawcowe, więc musiałam się nauczyć i szyć sama. Potem przez kilka lat pracowałam w swoim zawodzie i szyłam raczej sporadycznie, bo siedziałam w "szmatach" cały dzień, więc już w domu nie bardzo miałam ochotę. Od 4 lat pracuję w korporacji i to co robię zupełnie nie wiąże się z szyciem ani odzieżą , więc z czystą przyjemnością oddaję się szyciu wieczorami i w weekendy . Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum, bo czułam się lekko samotna - moje koleżanki raczej patrzą na mnie bardzo dużym zdziwieniem, gdy zapytana skąd mam sukienkę, odpowiadam, że sobie uszyłam. ![]() Pozdrawiam Was serdecznie, Katarzyna ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy serdecznie i zyczymy powodzenia Kasiu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Kasiu ![]() ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie ,kiedy zaglądają wciąż nowe forumowiczki. Witam Ciebie i ja choć sama jestem tu od niedawna.
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cieszę się Kasiu że jesteś z nami.Pozdrawiam!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Kasiu! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Kasiu ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie swoją imienniczkę
![]() P.S. Ja się właśnie wybieram do szkoły projektowania ubioru i nie wiem co mnie czaka;/ Jutro mam pierwsze zajęcia. pozdrawiam |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.