30 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super wykrój ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A bardzo dziękuję ![]() Wiem, że już późno troszeczkę ![]() ![]() wrzucam fotki mojej pierwszej burdy, nie będę już tu pisać, bo wręcz brak mi słów... wyżaliłam się na blogu i już mi lepiej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz Moniko.Wszystko wykonane starannie,i ta kratka co do milimetra.
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No własnie (pisałam już na blogu), ale cały czas podziwiam ekspres...chyba jednak musze nabyć stopkę do wszywania ich...i wtedy poćwiczę, sukienka ekstra ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna sukienka - ja też, jak chcę coś uszyć, to przeszukuję starsze wydania Burdy i zawsze znajdę jakiś ciekawy fason. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ten wykrój za ciekawy nie był, ale bardziej chodziło mi o to by zobaczyć w praktyce pracę z burdą, słyszałam , że nie zawsze pasuje, że trzeba dodawać tu i tam, ale może to zależy od wymiarów, moje wybujałe raczej nie są i dla mnie burda jest ok... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna sukienka ładnie Ci wyszła no i widać pracę z kratką PASUJE!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Debiut (burdowy) należy uznać za zdecydowanie udany. Kratka jest tam gdzie być powinna ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakie błędy? Musiałaś je dobrze ukryć! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziś zrobiłam na żywym organizmie ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-13 11:46:51 przez MoniKa --- --- Ostatnio edytowane 2011-11-13 11:47:36 przez MoniKa --- ________________________________________________________
|
30 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.