30 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
hehe... to nie takie proste, ale to przez to, że jestem leniwa i to okropnie, nie chce mi się odbijać form to tak samo jak z tym fastrygowaniem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja bym chyba nie potrafiła szyć tak jak ty na oko,muszę mieć formę gdy jest nie sprawdzona fastryga obowiązkowa potem mierzę z dziesięć razy zanim zacznę szyć i czas uszycia jakiejś rzeczy strasznie się przeciąga,a ty to robisz błyskawicznie i świetnie ci to wychodzi
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie Moniko!!!Wersja z kapturem bardziej mi się podoba!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do odważnych świat należy i fajnie wyszło Moniko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietna kurtka! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, ja tez chciałabym mieć takie oko bo co szyję na oko to nie wychodzi ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka fajna modelka
![]() Świetny płaszczyk! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
właśnie uszyłam tunikę z dzianiny, której użyłam też do podszycia kapturka w płaszczyku i ocieplenia czapeczki... jeszcze gorąca ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-03 19:41:47 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Łiii jaka słodka!! Super, Mała będzie w niej pięknie wyglądać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale modelka Ci rośnie i jak jej ładnie w tej tunice. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
30 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.