30 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no i rzuciłam się na płaszczyk, na razie jeszcze bez ocieplenia... tyle zdążyłam wczoraj zrobić ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprasuj flizelinę wzdłuż szwów od strony rękawa i podkroju pachy, a potem zacznij pruć. Może będzie trzymało się kupy.
I potem będzie już fajnie ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny będzie ten płaszczyk . Ta czapeczka dodaje mu dużo uroku+ ta ładna modelka i całość wygląda super.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Zapowiada się piękny jesienny komplecik
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny będzie ... To zimowy?
czym ocieplisz? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak... nie wiem jeszcze jak to wyjdzie ale... czapeczkę ociepliłam podwójnym polarkiem- dzianiną nie wiem jak to nazwać, w płaszczyk daję pikówkę do kurtek, nie szyję jednak tego płaszczyku powyżej, jest za duży na moją Zosię, odkładamy go więc na wiosnę do zwykłej podszewki... skroiłam dziś z tej samej wełny długą kurteczkę z kapturkiem, tyle że wszystko na oko no i zobaczymy... w kaptur skroiłam tą samą dzianinę co do czapki, uszyłam już przody z kieszeniami wpuszczanymi, zapowiada się nieźle... no ale teraz święta wiec przerwę znowu muszę zrobić... Wam też tak czas przez palce ucieka czy tylko mi??? ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tiaa mi też czas ucieka - niestety. Ale płaszczyk wygląda naprawdę fajnie. Na wiosnę będzie jak znalazł ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wrzuciłam już na mojego blogusia ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-31 21:28:08 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja to bym jednak chciała mieć takie oko, żeby szyć na oko, bo ta kurteczka "na oko" jest po prostu bardzo ładna ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze ale czad ! Mała modelka tez widać zadowolona. ________________________________________________________
|
30 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.