30 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie - z taka figurą... Co nie zmienia faktu, że tunika ładna ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ok, dzięki wszystkim za słowa otuchy, wstawiam moją ostatnią produkcję z serii tuniki-sukienki, tym razem moja ukochana koronka + dzianinka super rozciągliwa... wszystko układa i dopasowuje się świetnie i co najważniejsze kamufluje to co powinno ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne są Twoje tuniczki, tylko co one maja kamuflowac? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() o to, to mi chodzi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
He he, kombinujesz kobieto, a niepotrzebnie. Przeciez zgrabna jestes. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo pomysłowe ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prawo młodzieży -buntować się! a spodnie suuuper.
Ech taką tuniczkę też bym chciała tylko przy moich kilogramach to bym jak ziemniaki w worku wyglądała |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tuniki świetne, oglądam z jednej strony i z drugiej i tez się nie jak nie mogę dopatrzeć co one kamuflują ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
U mnie to by było co kamuflować bo u ciebie figurka do pozazdroszczenia
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja tam mogę powiedzieć że jeśli jest co kamuflować, to niestety i tak prawda gdzieś zawsze wyjdzie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.