30 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Administrator
![]() |
|
Moniś u Ciebie nie ma czego kamuflować :> to po pierwsze. A po drugie to jestem zauroczona ta tkaniną, jest piękna! Gdzie kupiłaś?? I po trzecie - wyglądasz fenomenalnie :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo, bardzo udane są te twoje tuniki!
Kamufluje coś... No to chyba dobrze zakamuflowała ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tkanina- dzianina, pod spodem zwykła czarna byle by sie dobrze rozciągało, na wierzch rzuciłam elastyczną koronkę, niestety musiałam kupić w sklepie bo przez internet nie mogę trafić na dobre opisy, czasami trafi się że napiszą dzianina elastyczna, ale jak przyjdzie to owszem splot dzianinowy ale żeby się rozciągało jak niby miało sie rozciągać to rzadkość, dlatego jak już mam potrzebę i w głowie ułożone co uszyję, to kupuję w sklepie, jak niewierny Tomasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochane- Kochani ![]() ![]() a w tej chwili wrzucam uszytą wczoraj wieczorem sukieneczkę, nie widać tyłu a zrobiłam tam kontrafałdy, no ale Zosia dziś nie lgnęła do pozowania sukieneczka jest odcinana i ma wszyty zamek kryty z boku pod pachą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ladna sukienka a modelka no cóż... moja Nadulka ma dziś podobny humorek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna sukienka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka śliczna i modelka śliczna ale jej mina już mniej ![]() Każdy ma jednak lepsze i gorsze dni. Dzieci też mają do tego prawo ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna jest Zosieńka w nowej sukienusi!!!!Po prostu baję ogląda....
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uroczo wygląda, chociaż widać że mina jakaś nie w sosie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie ![]() wstawiam kaszkiecik, który właśnie uszyłam dla mojej Zosieńki ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.