30 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Aga moja Przewodniczko ![]() Wniosek jest jeden - muszę się po prostu przyłożyć do tego co robię. To trudne bedzie przy moim charakterze ale nie jest niemożliwe ![]() Może będę mogła kiedyś się pochwalić dobrym wykonaniem ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aguś, dzięki... spróbuję metody kopiowania ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po długiej nieobecności, spowodowanej notorycznym brakiem czasu na wszystko ![]() ![]() wrzucam małe co nieco ![]() Jesień to moja ulubiona pora roku, tuniki, płaszcze, wszystko zakryte ale nie do końca ![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkich Gorąco ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo podobają mi się takie tuniko-sukienki,świetnie na tobie leży,fajne są takie proste fasony do tego paseczek,botki i można iść na jesienny spacer a w tym roku piękna złota jesień
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam tuniko-sweterki! Niezwykle wdzięczny ciuch. U Ciebie świetnie wygląda z paskiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moniko aż musiałam zajrzeć w Twoją galerię bo już nie kojarzyłam....zdecydowanie za długo czekaliśmy na następne twoje dzieło(żarcik).Super tunika z paseczkiem jak dla mnie dużo ciekawiej wygląda!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W takim ciuszku aż się nogi rwą na jesienny spacerek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
masz świetną figurę i pięknie wyglądasz w tej tunice. Rzecz na wiele okazji, do pracy też. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję za miłe słowa ![]() dziś wstawiam spodnie dresowe z tego samego materiału co tunika, tylko tunikę szyłam na lewą stronę, a w spodnie wszyłam lampasy właśnie z lewej strony materiału, żeby nie były całkiem jednokolorowe ![]() nie bardzo chciał mi pozować ale nie pozwolił sobie uciąć głowy ![]() ach ta dzisiejsza młodzież ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Młodzież jak widzę lekko zawstydzona a niepotrzebnie, spodnie choć dresowe układają się naprawdę dobrze. Przynajmniej moim niefachowym okiem ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.