30 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziękuję ![]() lepszy, lepszy ![]() ta czekolada Moniki ruszyła i szyć się od razu zachciało ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A to się cieszę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wczoraj Fred swoim dziełem zmotywował mnie, a właściwie uzmysłowił mi że nie mam poduszeczki na igły...
i właśnie zrobiłam sobie własną, z której szpileczki nie wypadają, a poduszeczka dzięki rzepowi przestanie wreszcie znikać za każdym razem kiedy jej potrzebuję ![]() oczywiście recykling ![]() pianka pod panele, kawałek szmatki, pokrywka po koncentracie no i oczywiście rzep ![]() i mam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo praktyczna ![]() A powiedz mi dałaś jakąś podkładkę na spód?? aby się nie ukłuć jak wbijasz szpilki. W sumie myślę by sobie takie coś uszyć, ale ja w trakcie szycie w chodzę w taki trans, że nie myślę o bezpieczeństwie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajny pomysł
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dałam ![]() ![]() - szpila nie przejdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i super, a ja nadal nie mam ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Fajny pomysł. Też muszę sobie taki gadżet uszyć
![]() lovelythings-marta.blogspot - zapraszam do siebie ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna rzecz. Ja niestety nie potrafię nosić czegoś takiego dlatego transportową poduszeczkę mam w dużym pudełku po kremie, a drugą stacjonarną przyklejoną do blatu przy maszynie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
30 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.