Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich!
Nazywam się Tomasz Sałański i reprezentuję Internetowy Sklep z Tkaninami Figarodo którego chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić ![]() W ofercie posiadamy ogrom tkanin różnego rodzaju w tysiącach wzorów i kolorów, począwszy od tkanin ubraniowych, sukienkowych, dekoracyjnych i obiciowych na tkaninie pościelowej kończąc. Aby się o tym przekonać wystarczy wejść do Naszego sklepu i przekonać się osobiście. Oferta jest obecnie aktualizowana i będzie powiększana systematycznie o nowe tkaniny Jest to inny sklep od tych które znajdują się w internecie a na pewno pod względem ceny bo tutaj nie ma dla nas konkurencji, mamy najniższe ceny na rynku dzięki temu iż jesteśmy bezpośrednim ich importerem. Na rynku istniejemy dość długo, jednak sprzedaż w internecie prowadzimy od jakiegoś roku a już mamy stałych klientów a raczej klientki które nas odwiedzają regularnie i dokonują zakupów. W przyszłym miesiącu rozpoczyna się wielka kampania ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkich serdecznie zapraszam do Naszego sklepu. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć Sklepie z tkaninami Figaro ;P
Czemu nie macie podanego składu surowcowego we wszystkich tkaninach? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak jak napisałem wyżej, oferta jest aktualizowana na bieżąco, skupiamy się na razie na zatowarowaniu sklepu. Ewentualne szczegóły co do składu są raczej oczywiste dla osób które się tym interesują i w tym "siedzą" a ewentualne info podajemy poprzez kontakt telefoniczny lub mailowy.
Pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
|
Witam na forum.
Może jakiś rabacik dla forumowiczów?? Byłoby miło ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
W sumie czemu nie, dla miłych Pań wszystko
![]() ![]() Dodatkowo może przybliżę okazje i promocje o których wspominałem w tym i innych postach: Darmowa dostawa, nawet przy płatności pobraniowej(chyba tylko w Naszym sklepie działa coś takiego i nie chodzi mi o branżę tylko o e-sklep ogółem) ![]() Program lojalnościowy gdzie za zakupy zbieramy punkty które można wymienić na złotówki do wydania w Naszym sklepie ![]() Dodatkowo rabaty kwotowe za wystawianie opinii w serwisie Opineo, oraz dostęp do rabatu jak ktoś polubi nasz sklep na Facebook'u Dzisiaj w sklepie będzie dostępny kolejny rodzaj tafty, a raczej taft. Zapraszam do zakupów i obserwowania sklepu bo z doświadczenia mogę zapewnić że materiał rozejdzie się przez weekend, a tafty wzór sznurek jest tylko po belce z koloru! No i żeby zwiększyć emocje z zakupów będzie w cenie 12zł brutto za 1mb, a od poniedziałku po 16zł brutto. W sklepie za 1mb takiej takty trzeba zapłacić minimalnie 30zł. Jeżeli ktoś się orientuje w cenach to wie że mówię prawdę ![]() Jeszcze jedno sklep jest na oprogramowaniu grupy allegro więc można się logować danymi z allegro, wtedy jest się objętym programem ochrony kupujących jak podczas zakupów na Allegro. ![]() Więc zapraszam ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-07 09:55:29 przez Sklep z tkaninami Figaro --- |
|
Administrator
![]() |
|
Figaro drugi raz usunęłam Twoją reklamę z wątku KLIK z tej racji, że to ktoś musi Ciebie polecić. Sam siebie nie. Na Giełdzie krawieckiej masz swój wątek i tam proszę się reklamować. Oczywiście jeśli ktoś zrobi u Ciebie zakupy, będzie zadowolony i poleci sklep w w/w wątku to jak najbardziej OK.
No i dziękujemy za rabacik ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
witam wszystykich..Trafilam na to forum przez[przypadek szukajac dla siebie nowej maszyny...fajnie tu ...bede zagladac czesciej..||Moze znow zaczne cos szyc bo kilka lat nie szylam nic..Ale kupie maszyne i bede dzialac...W sumie moje doswiadczenie z krawiectwem zaczelo sie od szkoly bo jestem krawcowa ale niegy nie pracowalam w zawodzie, ale fajnie jest uszyc cos dla siebie lub bliskich. Kiedys zakladalam na siebie glownie odziez uszyta przez siebie...A ze mam mala coreczke( 5 miesiecy) to pewnie bede szyc jakies sliczne sukienienki dla niej...pozdrawiam wszystkich serdecznie....
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Martynko - witamy!
Nie ma nic przyjemniejszego niż szycie dla małych dziewczynek... Zanim podrosną i zaczną strzelać fochy w trakcie przymiarek ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawe, jak na zdjęciu osoba, "która w tym siedzi" rozpoznaje 3-procentowy dodatek lajkry do satyny poliestrowej (że to poliester można w miarę łatwo poznać po połysku). ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.