Zaaklimatyzowany
|
|
wypadałoby się najpierw przywitać, tak więc: dzień dobry
![]() Zważywszy na fakt, iż nie lubiłam cerować nawet dziur w skarpetkach, nie mówiąc już o przyszyciu guzika zakup maszyny był u mnie objawem szaleństwa. Ale tak to już z szaleństwami bywa, iż bardzo łatwo się w nie popada ![]() ![]() Mam nadzieję, że w razie potrzeby będziecie ratować radą, ewentualnie dobrym słowem jak już się okaże, że jednak tak namodziłam, iż odratować się już nie da ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj
dobra i sciereczka na sam poczatek,a pozniej kreacje bedziesz wyczyniala,a w razie problemow pytaj na pewno ktos Ci odpowie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzień dobry!
Od czegoś trzeba zacząć! Najważniejsza jest "myśl przewodnia" - może by tak uszyć, a nie kupić? Skoro u ciebie to już zakiełkowało - to jesteś na dobrej drodze! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
witaj...zabawne ...ale ja poszlam do szkoly krawieckiej moja mlodsza siostra zarzekala sie ze nie bedzie zyc bo nie maq cierpliwosci...a po jakims czasie zaczela sama przerabiac ubrania na mojej maszynie i ja to wciagnelo..poszla tez do technikim odziezowego i szyla ladne ubrania...takze nigdy nic nie wiadomo..Gdy sie cos samemu uszyje oryginalnego i dosc tanio to jest duza satysfakcja i to naprawde wciaga..
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Rozalko witaj ![]() Mam nadzieję, że "wsiąkniesz" w szycie na stałe ![]() ![]() W razie problemów pytaj śmiało, od tego tu jesteśmy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam Rozalko ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
![]() ![]() obecnie stoję przed życiowym problemem: jak należy wszywać zamki i robić lamówki ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Rozalko!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.