31 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie mi się podobają ale najbardziej ta długa
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Magdo też mam tą sukienkę środkową czyli tę białą z czarnymi wstawkami fajna jest,ale ta ostatnia....ten kolor i dodatki....ŚWIETNA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Granatowa sukienka jest piękna! A wiosna jest bardzo urocza! W sam raz dla małej damy. ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i znow takie ladne sukienki... w ta pierwsza, z rekawkami, sama bym wskoczyla ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie dwie pierwsze bardzo odpowiadają,a biała szczególnie bo za oknem słońce i wiosna w pełni i już bym chciała wskoczyc w cos letniego...
Połaczenie kolorów tez ma znaczenie... śliczna jest ,nie dostrzegam tylko góry... przy szyi... tam jest stójka?Czy inne ... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Najbardziej podoba mi się ostatnia sukienka - klasyka, prosta, elegancka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak Koro, tam u góry jest czarna stójka, ale jej nie widać bo zlała się z manekinem. Bardzo się cieszę że się wam podobają moje sukienki, dzięki za miłe słowa.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie trzy fajne.Tą białą mam na oku już jakiś czas,ale muszę ją wreszcie uszyć na tegoroczne lato.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Super sukieneczki!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja, też bardzo mi się podobają . ________________________________________________________
|
31 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.