Wersja do druku

31 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Madziu sukienka wyszła bardzo dobrze!!!A do szelek już masz wprawę jak będziesz miała szyć to drugi raz wspomnij moje słowa("czy można tak drygi raz???Ale drugi raz tak się nie da-LEPIEJ MOŻNA")!!!
Mistrzyni Krawiectwa
Szelki piękne, na drugi raz nawet nie zauważysz jak uszyjesz jeszcze lepsze:oklasky:
Trudnego wyzwania się podjęłaś - szczerze podziwiam!!
Sukienka nie w moim stylu ale uszyta naprawdę po mistrzowsku :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
O kurcze!co sie działo z tymi szelkami, dlaczego było z nimi tyle problemów?wyglądaja tak niepozornie
No właśnie cantara one tylko tak niepozornie wyglądają, ale żeby je dobrze wyprofilować żeby tak ładnie leżały to śię dopiero trza nakombinować
Ale było , mineło:papa:
Stara Gwardia
Sukienka piękna i wcale ci się nie dziwię że musiałaś się namęczyć przy szelkach,pewnie wiele przymiarek było zanim szelki pięknie przyległy :oklasky:
Mistrz Krawiectwa
Magdziu, przepiękna ta suknia ślubna, udała Ci się znakomicie !! A co do tych szelek , to wiem, że mogą sprawić kłopoty przy ukształtowaniu sukienki na klientce, bo sam miałem podobny problem przy szyciu kiedyś sukienki wieczorowej. Klientka miała piękny, obfity biust i przy każdej przymiarce podobne szeleczki odstawały. Trochę musiałem się nakombinować, a tu jeszcze na dodatek dekoncentrował mnie piękny biust klientki. Wierzcie mi, rola damskiego krawca wcale nie jest łatwa, czyha tyle pokus ........
Stały Bywalec
Ja dopiero poznaje tajniki szycia-i faktycznie coraz czesciej dostrzegam, że to co wydawało sie trywialne jest trudne o zrobienia. Jeszcze tyyyle do nauczenia i do naprucia;)Pozdrawiam Was serdecznie
A to moja ostatnio uszyta sukienka. Ostatnio więcej szyję dla dzieci, bo wiadomom zima idzie i trzeba je jakoś zaopatrzyć w cieplejsze ciuszki.Jak porobię zdjęcia to pokażę co potworzyłam.Narazie taka skromna sukienka -wykrój z burdy- materiał to dzianinka.
Stara Gwardia
No tak!!!! i nie ma zdjęcia. To może teraz się uda.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Bardzo,bardzo ładna Madziu!!!Kolorek jaki ładny!

31 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.