31 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Administrator
![]() |
|
Cudny!!!!!!!!!!!!!! I krój i kolor bardzo mi się podoba. No i perfekcyjne wykonanie... Można się od Ciebie uczyć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny i płaszczyk i kolor płaszczyka, a kołnierz naprawdę fajny... mam teraz fazę na kaptury ale ten kołnierz wygląda rewelacyjnie... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I ja się dopiszę do pochwał!!!A jest co chwalić!!!Bardzo ładnie odszyłaś płaszczyk....no i ten kolor....chyba w tamtym roku też uszyłam sobie płaszcz w takim kolorku!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny
![]() Może kiedyś tez spróbuję uszyć płaszczyk, to będę miała na kim się wzorować (i podpytać w razie czego) ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny kochane dzięki za wszystkie pochwały i miłe słowa.Przez miesiąc nie byłam na tym forum bo padł mój stary komputer i musiałam kupić nowy a z tym wiadomo nie jest tak hop-siup z różnych względów [zwłaszcza przed świętami]
![]() Ale myśle że szybko nadrobię zaległości, a widzę że jest co oglądać ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
plaszczyk super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przeglądałam dziś sobie Twoje prace i powiem krótko - jestem zachwycona pomysłami, formą, perfekcją wykonania...
super ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale masz zdolności, zazdroszczę. Piękny płaszczyk. Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to moje ostatnie wypociny. Sukienki stódniówkowe.
|
31 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.