31 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudenka!!!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdusiu, wszystkie Twoje ostatnio prezentowane "uszytki" są śliczne i ładnie wykonane. Podziwiam Cię za uszycie tego kożuszka ( przyda się , idzie zima ze wschodu ), ale najbardziej urzekła mnie ta sukienusia w krateczkę, ale ta druga też fajna. Ciuszki w kratkę mają swój urok.
O kurczę, pominąłem sukieneczki studniówkowe - też pięknie je uszyłaś, wyobrażam sobie radość przyszłych maturzystek na balu. Ja muszę się pochwalić, że dwie klientki - maturzystki, dla których szyłem teraz sukienki na studniówkę, przyjechały specjalnie do pracowni , aby jeszcze raz podziękować za te kiecki, jest to sympatyczne, cenię to sobie bardzo, chce się szyć następne takie kreacje !! --- Ostatnio edytowane 2012-01-24 00:09:47 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta zielono-turkusowa jest niesamowita, prosta a ma w sobie tyle uroku ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wspaniałe uszytki! Jestem pod ogromnym wrażeniem - czysty profesjonalizm ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-24 09:37:31 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mamusiu droga! jeśli dla córki uszyłas i czapkę i kurtkę i spódnicę i jeszcze te sukienki i kożuszek (swoją drogą to aż na kulig się chce!) to ja wymiękam... przestaję szyć przerabiać w wpadłam w kompleksy i koniec ABSOLUTNIE NIEZIEMSKO I WSPANIALE
czy materiał spódnicy w żółtej tonacji w kwiaty jest osiągalny? --- Ostatnio edytowane 2012-01-24 09:33:51 przez graginka --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja również jestem pełna podziwu dla Ciebie Madziu!Wspaniałe dzieła nam pokazałaś i już nie mogę się doczekać sukni ślubnej w Twoim wykonaniu!!!!Też bardzo podoba mi się materiał z którego uszyłaś spódniczke dla córeczki osiągalny???Ale Ci córa urosła!!!!Brawo Madzia!!!!:oklasky
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-24 12:19:58 przez Trinny --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jejku! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudeńka
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Kochane Dziewczyny, Dzięki serdeczne za wszystkie słowa uznania.
Niestety, materiał z którego uszyłam tą spódniczkę , ponad 10lat temu przyjechał z Francji, on wygląda dokładnie jak aksamit, u nas czegoś takiego nie widziałam. Madziu, co do wykroju na płaszczyk, to formę wzięłam z burdy, ale w trakcie krojenia okazało się że materiału jest mało, i dużo rzeczy musiałam pozmieniać, potem już dopasowywałam to na córce.W planie był zupełnie inny fason plaszczyka, prosty nie odcinany w pasie, w kształcie literki A, z dwurzędowym zapięciem,a wyszło zupełnie co innego ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
31 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.