31 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Koruś 50% udziału w tej sukience nalezy do ciebie.
Wiem że jestem nieskromna w tym momencie ,ale, powiem wam szczerze dziewczyny ,że mnie też ta sukienka bardzo się podoba.Miała mieć dziś swój debiut, i kicha siedzę w domku bo dopadło mnie jakieś przeziębienie ![]() Dzięki serdeczne za wszystkie słowa uznania. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jaaaa, gdzie ja mialam oczy, ze nie zauwazylam Twojej sukienki!!!
Madzia, ona jest po prostu boska. Na calej linii. A wstawka czarna podkresla jeszcze bardziej kratke, do tego tył o niebo ladniejszy niz papaverowy ![]() Teraz to Ty bedziesz moja inspiracja. Jak dorwe jakas fajna kratke, to uszyje identyczna, jak Twoja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magda sukienka jest rewelacyjna, nie przepadam za kratą, a ta podoba mi się bardzo.Dziewczyny mają rację, tył dużo fajniejszy niż na papavero.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kratki są zawsze bardzo wdzięczne do szycia, efekty są murowane. A Twoja sukieneczka jest prześliczna, kratka dobrana idealnie , fajne czarne wstawki, piekna krawiecka robota, bo tak to mogę pochwalić !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, nie mogłam odnaleźć swojego wątku.
Chciałam wam pokazać moje bolerko z którym było dużo problemów, ale dzięki forum, a zwłaszcza Arturowi wyszło dokładnie takie jak chciałam,no i jeszcze przy tym nauczyłam się czegoś nowego. A oto moje cudenko z którego jestem baaaaardzo zadowolona..... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne Madzia!!!A kiedy ślubne sukienki???Pozdrawiam!
|
|
Administrator
![]() |
|
Brawo Madzia!! Podołałaś, bolerko wygląda świetnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz racje Sus ,podołałam.....
ale bez tego forum nic by z tego nie wyszło. Trinny , mówisz i masz ![]() skonczyłam i wklejam... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No no no, nie jestem Trinny ,ale podziwac tez chyba mogę ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Madzia jesteś genialna!! Przecudnej urody suknia, chyba kojarzę "model oryginalny", zdjęcie krąży gdzieś po necie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
31 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.