31 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Sukienka bardzo mi się podoba taka jak jest teraz. jak się coś doda to będzie już za dużo, będzie przekombinowana.
Odliczam dni do wesela ... to już tuż tuż ! a sukienka jeszcze nie gotowa ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś dziewczyna odebrała sukienkę, a ja spieszę pokazać wam co z tego wyszło, mnie bardziej podobała się poprzednia wersja, ale jak Artur słusznie zauważył klient nasz pan.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi też poprzednia wersja bardziej się podobała, w tej sukience dzieję się już za dużo. Ja też wczoraj odebrałam sukienkę
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
A mnie ta wersja się podoba ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Podziwiam, szczerze podziwiam! Suknia choć nie w moim stylu (dół) to jest pięknie wykończona, detale zachwycają, klientka napewno zadowolona w 100%! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mnie podoba się wersja ostateczna. Ślub w białej sukience jest raz w życiu i kobieta chce wyglądać wtedy jak księżniczka, myślę, że w tej sukience się ta klientka tak poczuje.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi również ta sukienka bardzo się podoba. Jest taka dla księżniczki. Czasami żałuję,że minęła moda na tego typu sukienki, chociaż nie ma to jak spodnie. --- Ostatnio edytowane 2010-06-08 14:21:12 przez panett --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Podziwiam osoby, które szyją takie suknie. Jest tam tyle detali do wykończenia. Suknia jest piękna, choć nie mój typ
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka jest przepiękna, widać Twój krawiecki profesjonalizm, droga Magdo ! Gratuluję ! Szczególnie podoba mi się ładnie wyprofilowana góra i staniczek sukni i ta kokardka !
|
|
Administrator
![]() |
|
Minęła? Panett księżniczki są w modzie nadal, tiulowe, mocno rozłożyste! Jestem w tej chwili na bieżąco w temacie i bardzo, bardzo dużo dziewczyn kupuje księżniczkowate sukienki. Sama bym nie kupiła, to nie mój styl. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
31 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.