61 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Monia igielnik sympatyczny,ja nie posiadam żadnego. Torebka cudo i myślę,że warta jest każdych pieniędzy.Zawsze możesz też spytać ile ten ktoś chciałby ci za nią dać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Igielnik elegancja Francja normalnie ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Igielnik po prostu rewelacja nigdy nie miałam a torebka to tez małe cudeńko wielkie brawa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monika, torebka cudowna, igielnik też bardzo mi się podoba - świetne rzeczy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ten igielnik jest śliczniutki, a torebka fantastyczna, zastanawiam sie czy bardzo trudno jest zobić sutasz?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy trudno? hmm, potrzeba trochę cierpliwości zwłaszcza nad pierwszym ale bardzo trudne nie jest no oczywiście zalezy jaki wzór chce się zrobić, polecam znależć jakiegoś tutka w necie, podpatrzeć i podstawy już będą a reszta raczej metodą prób i błędów. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właściwie taki igielnik to mogłaby być pufa-siedzisko. Kwestia skali ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobry pomysł z tym siedziskiem:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Fajowy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
61 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.