61 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
I kolejny sutasz...tym razem już na torebeczce swojej konstrukcji i pomysłu.
Dziękuję za komentarze i opinie:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem nią zauroczona Moniko!
Ta ozdoba podnosi ją do rangi mojego wielkiego chciejstwa... Po raz kolejny coś nowego - piękna jest ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No cudo !!! Chyba spróbuję też coś zrobić bo bosko to wygląda. A tak na marginesie mamy chyba takie same maszyny ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stylist 834 czasami wariuję (maszyna nie ja, choć ja czasami przez wariacje maszyny też) ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale ładna torebuńka. Taki singer to było kiedyś moje wielkie marzenie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta torebka z biglem! Też mnie korci, aby kilka bigli na próbę kupić ![]() A ten sutasz dodaje uroku ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moim też, w ogóle jaka kolwiek maszyna, bo ta jest pożyczona od rodziców Przedślubnego na dłuższe używanie ewentualnie do zakupu jakiejś. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszynę mam taką sama Moniś tylko moja nazywa sie Łucznik 884 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pod spodem maszyny jest napisane malusimy druczkiem, że na licencji Singera albo Łucznika ale na maszynie pisze Singer ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Moja też wariowała i właśnie dzisiaj zamieniłam ją na maszynę z lidla. Mimo,iż ta lidlowska wydaje mi się taka trochę "grubo ciosana" to ściegi i szycie bez porównania. ________________________________________________________
Elwira |
61 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.