61 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Wow sukienka super ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzialam ja na Papavero i byłam zachwycona dołem. Mogłabys powiedziec, jak zlozyc material, zeby dol tak sie ulozyl?
Ja tez grzecznie czekam na sesje na modelce. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To raczej kwestia wykroju, w Burdzie 8/11 jest ten wykrój, same boki mają chyba z dwadzieścia zakładek. Niby potrzebna tylko fastryga na zakładkach ale ja je zszyłam bo miałam zbyt ciężki materiał i właśnie te zakładki powodują marszczenie się tkaniny, bo sam kształt tej części to taki trapez z zaokrąglonym lekko dołem, góra (składana jest na końcu na pół i zszywana) a boki całe są w zakładkach i wszywa się je na 1/2 przodu i 1/2 tyłu każdy z dwóch części do marszczenia. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wygląda ślicznie.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Więc udało się- "czerwony kapturek" założony i sfotografowany więcej na blogaśku klik na bloga ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fiu, fiu, sexy zdjecia! I jak sobie pomysle, o pogodzie za oknem, to tym bardziej podziwiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To tak zwane hartowanie, ale pomyślałam sobie że przecież podczas jakiś imprez nawet zimą też się wychodziło bez rękawka i było ok, no ale na zimę w plenerze planuję uszyć raczej jakiś płaszczyk ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj trochę zimno mi się zrobiło, ale sukienka rewelacja, naprawdę nie wiem dlaczego jej nie lubisz. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne zdjęcia! Że nie wspomnę o sukience - na ludziu zdecydowanie fajna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Wyglądasz bajkowo cudnie w tej sukience
![]() |
61 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.