61 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja mam tak wielką ochotę na wykroje z papavero a tu klops ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna i taka radosna ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka jest prześliczna, a kociaczki sam miód!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje bardzo za przychylne komentarze, a teraz moja brocha folklorystyczno- ludowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko piszesz ,że rozświetlić Twój ciemny prochowiec czy nie mysłałas o naszyciu na niego kontrastowych wyłogów? Mankietów ,klapek,kołnierza?
Widziałam taki model w Burdzie ,nie wynotowałam bo pomyślałam,że przecież i tak nie mam Burd ![]() ![]() Eh piękny był...chyba skuszę się na cos takiego właśnie... co wyjdzie to wyjdzie,oczywiście bez podszewki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O jaka fajna! Coś podobnego zakosiłam teściowej (za jej zgodą oczywiście). Nie wiem do czego nosić ale tak mi się podoba że póki co leży na półce ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora, a w której Burdzie, może faktycznie go poprzerabiam, ma już swoje wysłużone lata więc może nadam mu drugą młodość bo się skubany nie chce przetrzeć ani nic.
Sus- bardzo oryginalne dodatki są w puzderkach starszych pokoleń, pewnie nadają się do każdej kreacji i zrobiły by furorę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzecz w tym,że nie pamiętam Moniko.
Co jakiś czas przeglądam różne linki jakie tutaj dziewczyny wstawiają,wchodzę tez na stronę Burdy i po prostu nie pamiętam gdzie go widziałam. Pamiętam ,że był b.ciemny,może czarny i miał kolorowe - wiolokolorowe wywinięte mankiety i taki sam kołnierz. Jeśli trafię na niego kiedykolwiek podam link na pewno. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serio bez podszewki? Przecież jak uszyjesz płaszcz to podszewka do niego to już nic takiego. Spróbuj a my ci pomożemy. To proste. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I czarno biała spódnica: troszkę niekonwencjonalna...inne zestawienie na blogu --- Ostatnio edytowane 2011-12-12 11:16:17 przez http://monikamagdalena.blogspot.com/ --- ________________________________________________________
|
61 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.