61 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetna spódnica ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Administrator
![]() |
|
Ale słodziaki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie słodkie sówki, prześliczne!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakie bajeczne te sowy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i się zwierzaki mnożą i ptasiory na blogu ptasiory i kotki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
slodzinki kochaniutkie takie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajniutkie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te kocurki... ![]() Czy obszywasz ich brzegi ręcznie? No i powiedz mi ciemnej masie w jakim mpiku kupujesz filc? ![]() U mnie w EMPIKU sa książki,płyty ,albumy,kalendarze ale filcu nie widziałam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ręcznie- moja maszyna by wciagała brzegi. A kupuję w Empiku w Porcie w Łodzi, u mnie w Bełchatowie też jest Empik i nie ma filcu, nie w każdym jest a jak jest to przy farbach, koralikach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wniosek jest taki że masz Koro za mały empik ![]() ________________________________________________________
|
61 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.