61 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Administrator
![]() |
|
Monia rewelacyjna ta spódnica! Wysoki stan i baskinka - czego chcieć więcej?! No tylko mieć taką w swojej szafie ![]() Brochy z filcu - sam urok ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba Ci się udało,pogoda Z pewnością ![]() Pokażesz się w tej kreacji? Proszę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak sie tylko obrobię z rozpakowywaniem to pokażę, bo Michaś gdzieś świąteczne zdjęcia zachomikował ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Majciochy z Burdy 1/2012 - opis na blogu. Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och jej!!!Jakie ładne!!!Tak się domyślam,że fotki na figurze nie będzie!
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-13 11:17:27 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o, ktos jednak uszyl majciorki na zamek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyszło, wyszło! Tylko - faktycznie - zamek nie dodaje komfortu... Ale przecież to nie jest typowa bielizna do paradowania przez cały dzień.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No fajnie ci to wyszło, a gdzie modelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale majciochy!!!!, nie przypuszczałam, że ktoś się połaszczy a jednak ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Moje nastawienie do tych majtek było negatywne,udowodniłaś że jednak się da więc podejrzewam że teraz wszystkie będziemy takie szyć
![]() ![]() |
61 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.