25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniałe!! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oczyska w dalszym ciągu są urzekające. Świetnie, że znalazłaś swój własny sposób na króliki. A uszycie kurtki też było wyzwaniem ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze mistrzostwo świata takie malutkie ciuszki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale wesoły król ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O mamuś, cudo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak spojrzałam na zdjęcie kurteczki to mi oczy chciały wyjść- WOW ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje WAM takie słowa mobilizują do dalszej pracy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak właśnie wspomniałam o akrylowej (elastycznej) bo właśnie stosuje taką na tkaninę i po wysuszeniu i wyprasowaniu (po lewej stronie) też się nie spiera. Chyba jest też stosunkowo niedroga bo za 110 ml 10,70 zapłąciłam czyli taka duża tuba. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przeglądnełam cały twój wątek, wszystkie prace są bardzo ładne, ale ten kociak na klamkę wymiata - normalnie szok,
czy formę na niego robiłaś sama? czy mogę liczyć chociaż na jakiś szkic jak to powinno wyglądać? |
25 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.