25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Matko Boska, Agatka ma nawet pantalony z koronki pod spodniczka!!!!!!!!Zazdroszcze pomyslow ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Królik robi bardzo pozytywne wrażenie - uśmiechnięty, oczka wesołe, kolorowy - po prostu super! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam kilka drobiazgów
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Paputki sama szylas czy tylko ozdabialas? Mi najbardziej to sie chyba torba podoba, z tego co widze, to lamowką obszyte perfect ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciapy sama szyła z polaru i bawełny na spodzie maja nawet anty poslizgi
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kobieto ale ty szalejesz ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo to mile jak mama obszywa dzieciaki, miło się to potem wspomina, mnie obszywała babcia i poniekąd stąd moja pasja do szycia
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przesympatyczne ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
"Kilka" - bardzo dużo! Poduchy mnie zachwyciły - fajowe są ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
25 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.