Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkie pasjonatki szycia. Mam na imię Agnieszka, szyję , przerabiam, łatam, dziergam, maluję już bardzo długo. Moje pierwsze doświadczenia krawieckie są z przedszkola gdzie z kilku skrawków materiału , kleju biurowego i waty zrobiłam pościel dla lalki, potem kreacje dla lalek itd. Z zawodu jestem technikiem odzieżowym, ale moja ciocia(prawdziwa krawcowa ) twierdzi że moje umiejętności z technologią odzieży nic nie mają wspólnego.Często pracuję bez wykroju i centymetra, na oko.
Zamieszczam kilka zdjęć. Pozdrawiam. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no witaj witaj
bardzo ladne prace szyj szyj i pokazuj ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
To jeszcze kilka pomysłów, kolczyki dobrane idealnie do sukienki bo wykonane z tego samego materiału i moje ulubione, miszungi czyli pomysł na prezent lastminute.
--- Ostatnio edytowane 2011-12-03 19:29:00 przez Fraucymer --- --- Ostatnio edytowane 2011-12-03 19:49:39 przez Fraucymer --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Agnieszko. Jesteśmy po jednym fachu - także skończyłam technikum odzieżowe - już "trochę " lat temu. Muszę powiedzieć, że świetne masz pomysły na biżuterię. Zawsze uwielbiałam "obszywać" swoje córki- jedna z nich w tej chwili szyje już sama- widzę,że i tobie pewnie sprawia wielką radochę. Piękne dzieła i oczywiście bardzo wszechstronne Pozdrawiam Ciebie
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Agnieszko, prace rewelacja, jestem pod wielkim wrażeniem ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj jolka68
Ja skończyła technikum jeżeli dobrze liczę to 15 lat temu .Też obszywam swoje dzieciaki , syn jest stałym odbiorcą usługi łatania dziur na kolanach(ma 7 lat i mógłby testować wytrzymałość tkanin),córka Zuzanna, 5latka zafascynowana różem,jest delikatnie ale konsekwentnie kierowana na drogę dobrego gustu i orginalnego stylu. Pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, płaszcze cudne, kolczyki zabójcze. No po prostu REWELACJA ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Agnieszko!Niezwykle zdolna z Ciebie dziewczyna ![]() Córeczce się nie dziwię,ja tez lubię male dziewczynki oglądać we wszystkich odcieniach różu. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.