Stara Gwardia
![]() |
|
Też śliczne wyglądałaś . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Nietypowy kolor sukni ślubnej - wyglądałaś uroczo!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Rzeczywiście bardzo nietypowy kolor. Wyglądałaś pięknie!
|
|
Administrator
![]() |
|
Pajesia ciekawa sukienka o ciekawym kolorze. Slicznie wygladałaś :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
dla mnie piękna i suknia i TY
Porównuję Ciebie do Sisi http://www.filmweb.pl/film/Sissi++-+m%C5%82oda+cesarzowa-1956-100317 ..i gracja i sexsapil mmmmm.. pozdrawiam ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki za komplement
![]() Romy jest przepiękną kobietą, a suknie które nosiła w tym filmie... bajka, moja nie była aż tak rozłożysta: dół składał się z 2 czy 3 warstw tiulu, warstwy materiału, sztywnej halki ze sztywnego tiulu i warstwy materiału, żeby sztywna nie drapała nóg. Wbrew pozorom nie było to takie szerokie, nie miałam stelażu, jak Sissi ![]() wychodziłam za mąż 12 kg temu ![]() ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Siemka jak ja lubię ten wątek ![]() Ten sweter chyba ze 100lat temu samodzielnie wydziergałem na zajęciach w podstawówce pt. "zajęcia praktyczno-techniczne" obecnie już nie ma tego przedmiotu ![]() I jak wam się widzi? Owego czasu był to hicior ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Arturze cóż za "kalejdoskop" kolorów ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Idealny na wykopki ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Trochę a'la Kononowicz ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.