21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Aniołek bardzo ładny
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Prześliczny i kolejny raz podziwiam dokładność i staranność wykonania ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sama bym chętnie kupiła, sama (niezbyt intensywnie) zbieram aniołki. Piękne masz naparstki ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też kupiłabym ją.... bardzo chętnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uroczy! I kolekcja naparstków też imponująca ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczny aniolek i ten blekit, ahhh, iscie niebianski ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
skończyłam fanty na aukcję dla Kuby, ale okazało się, że jest ich aż nadto
Kura d. zaproponowała, abym przesłała je na rzecz aukcji dla Grzesia co niniejszym czynię paczuszka już gotowa do błękitnego aniołka, dołączają: Czeburaszka alias Kiwaczek (bohater bajki z mojego dzieciństwa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a tu cały zestaw fantów ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetna jest ta małpka! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne fanty przygotowałaś !
|
21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.