Stara Gwardia
![]() |
|
Bartek mnie uprzedził z komplementem o figurze. Świetnie wyglądasz w tej sukni, świetnie! Talia osy fajnie Ci bo możesz naprawdę wiele na siebie założyć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O To to na takiej modelce każda sukienka wyglada rewelacyjnie !!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, a to rozcięcie z przodu miodzio ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka wspaniale podkreśla nienaganną figurę ![]() ![]() No i jak nowa maszyna?? Widzę, ze "sama szyje" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no Kochani z tą figurą modelki to WIELKA przesada - moje proporcje są mocno zaburzone - dlatego m.in. zainteresowałam się szyciem opanowując sztukę kamuflażu do zadowalającego poziomu ![]() co do wzrostu, to mam zaledwie 162 sukienkę uszyłam jeszcze na "starej" maszynie, na nowej jeszcze nie miałam okazji, a raczej czasu szyć, tylko ją przetestowałam, wypróbowałam ściegi, dziureczki itp. itd. - na razie mnie zachwyca, ale w "praniu" okaże się co potrafi, jak się sprawuje mam nadzieję, że w weekend do niej zasiądę aby uszyć, jakieś anielice i kiwaczka na aukcje dla Kubisia ![]() pozdrawiam Was serdecznie ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie to wygląda, tak smukło. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
To Ty maleństwo jesteś! Niesamowicie Cię ta sukienka wydłużyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To obie jesteście maleństwa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.