13 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ta gumka tak naprawde jest tymczasowo bo mam jeszcze maly brzuch i pas srednio sie trzyma - w przyszlosci wyjme ja i pas bedzie sam sie utrzymywal. A moze wlasnie pomysle o gumie z dziurkami... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JAka jestes pomyslowa, nie sadzilam ze normalne psodnie mozna przerobic na ciążówki. Musze sobie to zapamietac na przyszlosc... ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To teraz szybko chwalę się bluzą uszytą z wykroju z Burdy dla dzieci (jakos dobrze mi się szyje z tego wydania ![]() Nie jestem tylko do konca zadowolona z wykonczenia dekoltu - obrzucilam je tylko zygzakiem ale chyba wykonczenie materialem w paski wygladaloby lepiej.... Poza tym świetnie sie nadaje na chłodniejsze letnie dni i wieczory ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne dziecię w fajnej bluzie ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wykończenie pasuje do niebieskich ocząt ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No...jaki ładny komplecik powstał!!!Śliczny syneczek!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny to mnie zaskoczyłaś... ![]() Komplecik super! bardzo fajnie przełamałaś monotonie kolorku tylko błękitnymi wstawkami ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ super ten dres i facecik pociągający ! ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Na upały uszyłam sobie spódnicę ciążową a synkowi spodenki. Tkanina pochodziła z długiej wielkiej spódnicy lnianej kupionej w ciuchach za takzwane grosze. Zatem stawiamy na naturę!;P ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Również stawiam na naturę!Fajne uszytki!!!
|
13 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.