13 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale długo mnie tu nie było!!!
Pokazuję wam kamizelke uszytą na podstawie wykroju 126 z Burdy 11/2007. Super prosty krój i wyszła fajna wygodna kamizelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super to kamizelka!
Aż sama chciałabym taką mieć!!! A co to za materiał? |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
@Angel to chyba wełniane boucle - takie supełki/baranek. Bardzo fajny. Żałuję, że nie kupiłam go więcej bo teraz nie mogę go znaleźć nigdzie;( ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wygląda genialnie, i tak jak pisałaś, na cieplutkie ubranko! ale jednocześnie mega modne!
Bardzo ładny odcień szarości! Choć nie jestem jego fanką, jednak to wydanie mnie urzekło! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wygląda super, do tego wygląda na wygodne, a takie lubię najbardziej ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wygląda dobrze i na pewno jest wygodne, często mowie tzw. jebotko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba i fason i materiał.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna kamizelka i jeszcze mój ulubiony kolor
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W wolnej chwili utworzyłam taki oto pojemniczek. Wykorzystałam do tego stare jeansy - nic nie może się zmarnować ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pomysłowe i estetyczne ![]() ________________________________________________________
|
13 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.