Stara Gwardia
|
|
21. Szycie jest unikatową w moim otoczeniu umiejętnością i pasją budzącą podziw i niedowierzanie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
22. Uwielbiam uczucie kiedy kupuję nowy materiał i nie mogę doczekać się kiedy zacznę szyć. Tak jak na przykład teraz gdy siedzę w pracy, a w torbie mam piekną białą ażurkową dzianinkę na swterek
![]() Poza tym uwwielbiam miny zazdrośnic jak mówie, że coś sama uszyłam, a one wcześniej pytały gdzie to kupiłam- bezcenne ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
23. Mam marzenia: marzę a to o tym, a to o tamtym do uszycia. To wspaniała odskocznia od szarej rzeczywistości. Kiedy dokoła smutno, że aż się żyć odechciewa (deszcz, praca-dom-dzieci, powódź, katastrofa, pogrzeb, znowu deszcz, itp.), można uciec w świat marzeń. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
24. Szycie przedłuża życie! ![]() Wszelkie prace ręczne dobrze wpływają na stan naszego umysłu i wiek naszego ciała. Szyj - będziesz wiecznie młoda. (teza nie potwierdzona danymi statystycznymi) ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie powiedziane. ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
25. Umiejętność szycia podnosi samoocenę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
26. Szycie dodaje mi skrzydeł ![]() ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zabawnie napisane ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
27. Lubię sie wyróżniać z tłumu a dzięki szyciu i maszynie mogę tworzyć swoj wyróżniający z tłumu styl ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
28. Szyjąc kolorowe ciuszki nie ma czasu na depresje
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.