Administrator
![]() |
|
39. Szycie to świetny sposób na dietę - jak wpadniesz w wir szycia to nawet nie myślisz żeby podjadać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
40. Szycie to kreatywne kombinowanie, poszukiwanie najlepszych rozwiązań, pokonywanie słabości i niedociągnięć. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Susanna
2010-06-01 08:34:43 39. Szycie to świetny sposób na dietę - jak wpadniesz w wir szycia to nawet nie myślisz żeby podjadać albo na odwrót 41.szycie-to narotyk niczym sex ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
42. Tylko szyjąc mam okazję przesłuchać płyty Dżemu i U2 od początku do końca ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
43. Gdy szyję, to mniej palę, ale za to więcej piję kaw. ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyć albo umrzeć.
Zawsze mnie uczono:"Nie spiesz się z robotą,bo jak wszystko zrobisz,to już tylko pozostanie czekanie na ........"Żart co prawda,ale przydatny w krawiectwie. Krawiec nigdy nie umrze,bo roboty ma dużo odłożonej na emeryturę,nawet nie można tego policzyć. A jeśli nawet zaparł się i nie odłożył,to i tak bedzie pracował,choćby dla siebie i dla rodziny. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tym to ja się nie zgadzam.
Kiedy brakuje mi cierpliwości to jem orzeszki i piję kawę. Teraz to już bez tego szyć nie mogę.zmieniam tylko rodzaje kaw i orzeszków. Przydało by się bieganie przy szyciu. Moja rada:Jeśli ktoś chce stracić kalorie przy szyciu,to najlepiej jak zdobedzie starą maszynę po babci,taką na pedał. Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() To może ja coś pokombinuję z moim rowerkiem stacjonarnym i Janomką, bo właśnie się martwię, że zaniedbuję rowerek! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
46.Szycie a raczej zawód Krawiec jest zawodem KRÓLEWSKIM
Każdy krawiec był u boku króla/owej niczym nadworny błazen Choć błazna można było zlikwidować, a krawca przenigdy Po latach praktyki dodam: 47.szycie-zawód krawiec jest dobrowolnym niewolnikiem swojej pracy i to uważam za pozytywne, choć czasem męczące a tak na marginesie to ten przemysł tekstylny/krawiectwo/ jest zakwalifikowany wg.PN jako przemysł lekki-tak w porównaniu z górnikiem nie mamy szans MY używamy i mózgu i siły rąk i sprytu-Prawda? ________________________________________________________
Artur
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ja też chcę coś wymyślić ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.