Świeżynek
![]() |
2012-03-10 20:02:08 Poszukuję młodej kreatywnej osoby posiadającej wiedzę z zakresu krawiectwa i projektowania ubrań.
|
Witam
Poszukuję młodej, kreatywnej osoby(najlepiej z Krakowa) posiadającej wiedzę z zakresu krawiectwa i projektowania odzieży , mam pewien pomysł na biznes i chciałbym skonsultować go z kimś kompetentnym (jeśli chodzi o segment krawiectwa, projektowania ubrań itp.) i ewentualnie rozpocząć współpracę. Pozdrawiam |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2012-03-27 07:06:10 Re: Poszukuję młodej kreatywnej osoby posiadającej wiedzę z zakresu krawiectwa i projektowania ubrań.
|
Zapraszam do kontaktu www.madamedamier.pl ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Świeżynek
![]() |
2013-02-02 17:37:54 Re: Poszukuję młodej kreatywnej osoby posiadającej wiedzę z zakresu krawiectwa i projektowania ubrań.
|
Witam moja pasja to projektowanie, jestem tez technologiem krawiectwa ( chociaz tego dawno nie robilam). Ale mysle ze mozemy sie skontaktowac w tej sprawie jesli ogloszenie jest jeszcze aktualne.
|
|
Świeżynek
![]() |
2013-02-06 19:53:55 Re: Poszukuję młodej kreatywnej osoby posiadającej wiedzę z zakresu krawiectwa i projektowania ubrań.
|
Jeżeli nadal aktualne i może być to osoba studiująca to jestem chętna. kontakt na priv
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.