Wersja do druku

166 stron: « < 112 113 114 115 116 117 118 > »

Mistrzyni Krawiectwa
BAJECZNA!!!Ależ ją odszyłaś!!!Mega-PERFEKCYJNIE!Kolorki i wzór na tkaninie w sam raz dla małego mężczyzny!
Stara Gwardia
Piękne i poduchy, i ta narzuta. Przeszycia narzucie dodają uroku przez co wygląda faktycznie jak patchwork :)
Administrator
Najważniejsze, że mały mężczyzna zaakceptował narzutkę i nawet ją chyba polubił ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Profeska jak sie patrzy.. ;) Super krata ;)
Mistrzyni Krawiectwa
Najważniejsze, że mały mężczyzna zaakceptował narzutkę i nawet ją chyba polubił ;)
Nie dziwię się, bo śliczna i na pewno przytulna... Fajnie, że wracają do mody własnoręcznie robione prezenty!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
A wiesz jaki się rodzice zdziwili że sama ją uszyłam ;) Wyglądała jak ze sklepu :D

Stara Gwardia
narzutka rzeczywiscie sliczna, mam nadzieje, ze zechce mi sie kiedys uszyc podobna dla corci ;)
No tak, w końcu dokopałam się do dzieł naszej szefowej.Zaczęłam od strony 90 i kiedy ja powoli przesuwałam się do strony115, tak powoli moja szczęka opadała coraz niżej. Kopertowka beżowa z wypustką -po prostu ciacho ,że nie wspomnę o sukience obok.Sukienka ze str.105 cudna-upatrzona do uszycia:D
Spódniczka ołówkowa dla koleżanki-to czysta perfekcja, aż chciałam ją dotknąć przez monitor:okok:
A podusie i kołderka są poprostu WYPIESZCZONE:oklasky: widać w nich Twoją cierpliwość.
Widząc spodnie z wypustkami, zapragnęłam też uszyc sobie jakąś rzecz z wypustką,nawet żeby zobaczyć jak to się szyje, bo wyglada rewelacyjnie.
Sus ,ode mnie za perfekcyjne wykończenia masz ;OSKARA;:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
Administrator
Magdo bardzo, bardzo Ci dziękuję za tak miłe słowa. przyznam, że ostatnio mam zastój w szyciu dla siebie, jakoś tak wena uciekła i Twoje słowa naprawdę mnie ucieszyły. Az znów chce mi się zasiąść do maszyny i coś uszyć :)
Z Tym wykończeniem to jest różnie, raz lepiej raz gorzej (czasem tracę cierpliwość) ale wykończenie czasem "robi" całą rzecz i albo podniesie walory wizualne albo obniży ;)

Stara Gwardia
To szyj Susanko szyj i pamiętaj że wykończenie ;nie czasem, ale zawsze; ''robi'' całą rzecz.A mnie w glowie utkwiła ta wypustka i już wiem że będzie to napewno sukienka i płaszczyk.

166 stron: « < 112 113 114 115 116 117 118 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.