166 stron: « < 112 113 114 115 116 117 118 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
BAJECZNA!!!Ależ ją odszyłaś!!!Mega-PERFEKCYJNIE!Kolorki i wzór na tkaninie w sam raz dla małego mężczyzny!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne i poduchy, i ta narzuta. Przeszycia narzucie dodają uroku przez co wygląda faktycznie jak patchwork
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Najważniejsze, że mały mężczyzna zaakceptował narzutkę i nawet ją chyba polubił ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Profeska jak sie patrzy..
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie dziwię się, bo śliczna i na pewno przytulna... Fajnie, że wracają do mody własnoręcznie robione prezenty!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
A wiesz jaki się rodzice zdziwili że sama ją uszyłam ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
narzutka rzeczywiscie sliczna, mam nadzieje, ze zechce mi sie kiedys uszyc podobna dla corci ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak, w końcu dokopałam się do dzieł naszej szefowej.Zaczęłam od strony 90 i kiedy ja powoli przesuwałam się do strony115, tak powoli moja szczęka opadała coraz niżej. Kopertowka beżowa z wypustką -po prostu ciacho ,że nie wspomnę o sukience obok.Sukienka ze str.105 cudna-upatrzona do uszycia
![]() Spódniczka ołówkowa dla koleżanki-to czysta perfekcja, aż chciałam ją dotknąć przez monitor ![]() A podusie i kołderka są poprostu WYPIESZCZONE ![]() Widząc spodnie z wypustkami, zapragnęłam też uszyc sobie jakąś rzecz z wypustką,nawet żeby zobaczyć jak to się szyje, bo wyglada rewelacyjnie. Sus ,ode mnie za perfekcyjne wykończenia masz ;OSKARA; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Magdo bardzo, bardzo Ci dziękuję za tak miłe słowa. przyznam, że ostatnio mam zastój w szyciu dla siebie, jakoś tak wena uciekła i Twoje słowa naprawdę mnie ucieszyły. Az znów chce mi się zasiąść do maszyny i coś uszyć ![]() Z Tym wykończeniem to jest różnie, raz lepiej raz gorzej (czasem tracę cierpliwość) ale wykończenie czasem "robi" całą rzecz i albo podniesie walory wizualne albo obniży ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To szyj Susanko szyj i pamiętaj że wykończenie ;nie czasem, ale zawsze; ''robi'' całą rzecz.A mnie w glowie utkwiła ta wypustka i już wiem że będzie to napewno sukienka i płaszczyk.
|
166 stron: « < 112 113 114 115 116 117 118 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.