166 stron: « < 150 151 152 153 154 155 156 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fantastyczny wzór, niby sukienka prosta, ale przez deseń bardzo elegancka i charakterystyczna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, wzór robi swoje, bardzo dobrze robi ![]() Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do twoich krótkich włosów, mam zakodowane długie i mimo że ślicznie wyglądasz za każdym razem wybałuszam oczy na "nową" fryzurkę jakbym pierwszy raz widziała ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trochę zapuszczam włosy ![]() ![]() Prosta sukienka z prześlicznej dzianiny w pasy. Strasznie podoba mi się wzór, jeszcze został kawałek na bluzkę to sobie uszyję :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczności!WY!sUKIENKA MEGA FAJNA I MEGA WYGODNA CO?
|
|
Administrator
![]() |
|
No jasne że wygodna i taka pozytywna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne rzeczy szyjesz, czytuje Twojego bloga, wiele się z niego nauczyłam, dziękuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo, bardzo się cieszę ![]() Na blogu jeszcze nie ma ale uszyłam narzutę patchworkową na łóżko Stasia oraz roletę rzymską. Małe rzeczy a cieszą ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna narzutka
![]() ![]() Jak tak patrze na te wszystkie Twoje uszytki, włącznie z tą dzisiejszą roletą, to tak sobie myślę, że chyba nie ma rzeczy, której jeszcze nie szyłaś ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj jest takich rzeczy bardzo dużo. Nidy nie szyłam niczego z krawiectwa ciężkiego, męskich spodni, płaszcz szyłam bardzo dawno temu, marynarkę też wieki temu i kompletnie nie wiem jak dziś mam się do tego zabrać. Naprawdę jest tych rzeczy sporo. Poza tym teraz dość mocno ogranicza mnie Staś...eee znaczy czas ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super roleta, a czego użyłaś to ich podzielenia? Jakieś kijki, listewki? ________________________________________________________
|
166 stron: « < 150 151 152 153 154 155 156 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.