166 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Administrator
![]() |
|
Zapomniałam Wam pokazać moją ostatnią bluzkę.
![]() |
|
Bluzeczka śliczna, ładny kolor, ale to dzianinka, brrrr !! Ciągle nie mogę przekonać się do szycia dzianin.
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku Ty nie umiesz się przekonać do szycia dzianina a ja do szycia satyny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Te falbanko-kwiatuszki wyglądają świetnie! ________________________________________________________
Przeszyj to sam ~ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajniutka!!!!W moim kolorku i z ulubionej dzianinki też bardzo ją lubię!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
A teraz Kochani dobiję Wojtka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super coś dla mnie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko ładnie i pięknie!!!!Ale.......ja czekam na jakiś ciuszek w jakimś wesołym kolorze!!!!!Np.w czerwieni da radę??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, rzeczywiście dobiłaś mnie tą dzianinką. Ciuszki bardzo fajne, ładnie uszyte, dzianina jako materiał daje dużo możliwości. Ale ja mam własną teorię na temat dzianin. Spróbujcie pójść do zawodowej krawcowej z takim materiałem ,aby coś uszyć. Na pewno będą trudności z ulokowaniem zamówienia. Zawodowa krawcowa lub krawiec rzadko podejmuje się szycia z dzianin, a wiem to z rozmów z koleżankami po fachu.
Tak widać ten krawiecki światek jest ustawiony i dlatego ja niewiele szyję z dzianin, chociaż potwierdzam, że przy dobrym overlocku, takie szycie jest bez problemów. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kurcze ale świetna ta bluzeczka i te kwiatuszki... bardzo mi się podoba
![]() |
166 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.