166 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczki czy sukienki z dzianiny wyglądają na właścicielce z reguły bardzo korzystnie. Praktycznie żaden materiał nie odzwierciedli ponętnych kszałtów kobiecych , jak własnie dzianina. Ale nie lubię z tego szyć , jak już muszę ( na szczęście rzadko) to szyję powoli , aby nie rozciągało się.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja lubie dzianinki,choćby własnie dlatego ,ze super dopasowuje się do figury
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sprawa dopasowania i wygody to raz ale naprawdę jeśli dzianinka jest z "tych mięsistych" to nic się nie naciąga. Szyje się rewelacyjnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dobra, dziewczyny, przekonałyście mnie do dzianinek !!!! Będę patrzył przychylnym okiem i nie będę się już wymigiwał od szycia. Przyznaję , że niektóre dzianinowe sukienki są bardzo ładne i praktyczne, szczególnie o tej porze roku. Jak coś mi się trafi takiego do szycia, to pochwalę się.
A teraz druga sprawa. OBJAWIŁ SIĘ NA NASZYM FORUM PIĘKNY ANIOŁEK, tylko dlaczego ten sympatyczny aniołek ma taką zatroskaną minkę ?? Sus, przepiękny awatarek !!! |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku my kobiety to jednak umiemy przekonywać mężczyzn do swoich racji ![]() ![]() ![]() A co do aniołka to więcej zdjęć jest na moim blogu (link w podpisie). Sesja w studiu fotograficznym ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne zdjecia ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne zdjęcia.
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawe prace. Sukienka na ślub bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
dziękuję dziewczyny!
Słuchajcie ostatnio "dałam ciała" przy szyciu bluzeczki z dzianiny :> Wojtku WYKRAKAŁEŚ ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z licznych pociętych paseczków dzianinowych można zrobić fajny naszyjnik.
Tak fajnie się skręcają i nie widać wtedy pociętych brzegów. Tylko musi być tego dużo. Bluzki szyjesz fantastycznie, tak dobrze wykończone jak z fabryki. Też nie lubię szyć z dzianiny jak Wojtek ale u mnie to chyba kwestia maszyny. Mam starą i nie ma ściegu do dzianiny. Jak kupię nową maszynę to wtedy zobaczę bo mam dwa kupony dzianiny do uszycia. ________________________________________________________
|
166 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.