166 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Administrator
![]() |
|
Pajesiu chyba do 40 albo do 42 rozmiaru ten wykrój był ![]() ![]() Dziewczyny dzięki, cieszę się, że się Wam podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
poproszę, choć nie wiem, czy uda mi się ją powiększyć w biuście...
![]() Schudłam ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pajesiu chętnie przyjmę od Ciebie trochę biustu bo mi go brakuje ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję bardzo,
parę cm obwodu tu i ówdzie chętnie oddam ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nic do mnie nie dotarło ![]() Pajesiu widzę, że ta sukienka jest do rozmiaru 42. To na jaki rozmiar przekopiować wykrój? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no cóż... szkoda, że przesyłka nie dotarła... pewnie rozeszło się po kablach... oby te centymetry do mnie nie wróciły
![]() poproszę rozmiar 42, powiększę go sobie tu i tam, czas wziąć byka za rogi i poćwiczyć teorię ![]() Dziękuję z góry. Jesteś kochana! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna i wygodna chyba ,tak wygląda mi ![]() Sus piękny masz awatar ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Migotko dziękuję ![]() ![]() Sukienka bardzo wygodna, świetnie się w niej czuję. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyjmuję z przyjemnością te buziaki :** ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Pozazdrościłam Ann a teraz i ja mogę zaprezentować moją karczocho-bombkę ![]() ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.