Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny bede w niedlugim czasie na slasku- ruda slaska, myslowice i te okolice
![]() chcialabym was zapytac czy mozecie mi polecic jakies sklepy-hurtownie z tanimi i fajnymi tkaninami odziezowymi? |
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze ja mogę polecić Łaziska Górne, gdzie się zawsze zaopatruję ale to kawałeczek od Mysłowic czy Rudy Sląskiej jest. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
ruthma sklep w Zabrzu
tanie tkaniny - sklep w Bytomiu lub w Sosnowcu |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a na jakich ulicach te sklepy w Bytomiu i Sosnowcu? Nie znam w ogole tych rejonow.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus nic straconego, bo po pobycie na slasku bede jechala w strone Wisły na południe wiec jak mozesz to podaj prosze na jakiej ulicy.
|
|
Administrator
![]() |
|
w takim razie masz prawie po drodze ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
to ja się podepnę z pytaniami o ten sklep:
a jak się nazywa? i jakie są ceny materiałów tam? i jakie rodzaje materiałów są dostępne? |
|
Administrator
![]() |
|
Sklep nazywa się po prostu TEKSTYLNY - wielki napis nad drzwiami. A ceny są różne - od tanich po bardzo drogie. Mają bardzo bogaty asortyment ale brakuje np. filcu. Szkoda. Prócz materiałów są klejonki, serwety, firany, ręczniki, pościel, narzuty ozdobne. Sporo tego ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Susanna- dziękuję za odpowiedź; może uda mi się w niedługim czasie wybrać do Łazisk, to i ten sklep odwiedzę przy okazji
a czy znasz może ten sklep z Zabrza, o którym pisała Xanti- ruthma? bo tam mam całkiem blisko i zastanawia mnie tylko czy sprzedają też klientom detalicznym, skoro są hurtownią; i jakie tam ceny mają? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus ale w łaziskach Górnych czy Dolnych? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.