Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Nazywam się Michał ![]() Jestem pracownikiem hurtowni Polimex.net, którą na pewno Państwo znacie ![]() Po konsultacji z Administratorem forum ujawniam się by nieść pomoc i rozwiewać wszelkie wątpliwości ![]() Fanfary! Będę starał się rozjaśniać wątpliwości dotyczące naszego asortymentu ![]() ![]() Jeżeli są aktualnie jakieś pytania lub niejasności, które żyją w jakiś innych wątkach to zachęcam to ich przedstawienia w "Polimexowym" wątku ![]() Ah, zapomniałbym dodać, że oczywiście zadawać pytania można również poprzez "prywatne wiadomości" ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-16 12:38:24 przez Garrin --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i bardzo się cieszymy!
Witamy! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Witam już całkiem oficjalnie ![]() Miłego korzystania z forum. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajnie!
witam i ja ![]() Angela ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Michale:] bardzo się cieszę, że firma w której pracujesz wpadła na taki genialny pomysł, tym bardziej, że Polimex nie mam tak daleko:] ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wikunia pytania zadawaj w TYM wątku. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki Susanno, jakoś nieuważnie przeczytałam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________