Świeżynek
![]() |
|
Nam wszystkim się tutaj sssssssssstrasznie podoba,więc jesteś w doborowym towarzystwie
![]() ![]() ![]() Witam wszystkich starych i nowych forumowiczów ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przeoczyłem powitanie na nowym forum, przepraszam, i niniejszym czynię to teraz, witając wszystkie przemiłe koleżanki-krawcowe i te zawodowe i te amatorki, przed którymi szczególnie chylę czoła.
Jestem może człowiekiem starszej daty i przyzwyczajam się do "starych śmieci" tj. do poprzedniego forum, ale tutaj zaczyna mi się podobać coraz bardziej.... Piękne dzięki dla Susanny ! |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtek nie przesadzaj ![]() ![]() ![]() ![]() Witam Kochani! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja to bym chciała żeby już wszyscy tu przeszli ... ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przeszlam właśnie i serdecznie wszystkich witam.
Witam uzytkowników starych i nowych. Malgosia. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Małgosiu czy ten bobas na zdjęciu ,to Wnuczek lub wnuczka ![]() Słodki i śliczny ten maluszek . A po poza tym Witam .... ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TO JEST WŁASNIE CAŁA PRZYCZYNA BRAKU CZASU.NIE WYRABIAMY SIE.
MOZE NIEDŁUGO BEDZIE LEPIEJ. POSTARAM SIE. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest śliczny ,te oczy hmmm
i włosów pełna masa .....SŁODKOŚĆ ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki.Nasza slodkosc ma juz 11 tygodni.
Pozdrawiam. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.