Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Stara Gwardia
Też korzystam z "Wielkiej księgi szycia", choć uważam, że niektóre opisy są mało przejrzyście napisane. Jeżeli lubisz korzystać z książek, polecam "Ściegi krawieckie" L. Knight, na pewno się przyda!
Stara Gwardia
Witaj :)
Ale się obłowiłeś w 'szmateksie'. Nigdy w żadnym takim sklepie nie widziałam mężczyzny, więc sądzę, że u nas w Gdańsku byłbyś w centrum zainteresowania :D

Życzę Ci udanego związku z maszyną!

http://anecioweszycie.blogspot.com
Mistrzyni Krawiectwa
Witaj Dominik!!!
Świeżynek
Hehe w Rzeszowie nie jest to jakieś dziwne zjawisko. Jest kilka ulubionych takich sklepów, gdzie widać często dużo młodych, bardzo fajnie ubranych ludzi a spora część z nich to faceci:)
Administrator
Oo u nas tez widywałam mężczyzn i młodych i starszych w lumpeksach, szczególnie w moim ulubionym :)
I właśnie Ci młodzi byli tak awangardowo poubierani.

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Cześć Dominik, dopiero teraz Ciebie "odkryłem'. Fajnie, że zainteresowłeś się szyciem. To naprawdę dziedzina, że i faceci mogą brać udział. Poznasz podstawy szycia i docenisz, że jest to duża frajda tworzyć coś z kawałków materiału.
Sedecznie pozdrawiam i życzę sukcesów w szyciu......
A w lumpeksach są i panowie, ja też zaglądam.

--- Ostatnio edytowane 2012-04-29 02:43:44 przez Wojtek ---
Stara Gwardia
witaj Dominiku wśród amatorów szycia! nowa przyjaciółka, mimo, że początkowo wymaga sporo cierpliwości, a czasem i pokory potrafi odpłacić się dającymi satysfakcję i radość tworami
trzyma kciuki i życzę dobrej zabawy

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.