10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Ja swojego kupiłam w ciemno, przez internet ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
a jak długo Wiolu masz swoją maszynę i czy oddawałaś już do serwisu?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Yyyyyyyy 2 lata? 3? Kto to spamięta ![]() ![]() Jeszcze nie oddawałam i mam nadzieję, ze nie będę (chyba, że do czyszczenia ![]() Ona ma mi wytrzymać 100 lat bez naprawy ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
oj!, ja nie myślałam o naprawie tylko o serwisowaniu moja koleżanka ma rok i zastanawia się czy już nie oddać do przeglądu, tak z ciekawości pytam
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Moja janomka 525s skończyła 4 lata i też nigdy nie zaliczyła serwisu ![]() Nową maszynę też bym taką chciała, taki posłuszny, bezproblemowy osiołek mi się marzy :P Plan wstępny mam taki, że obejrzę sobie pfaffy tam, gdzie jadę, a potem ewentualnie zamówię online po powrocie do Polski. Ewentualnie kupię Pfaffa Smartera, którego w Polsce nie ma (ale wtedy gwarancja szwedzka:/) Instrukcje Pfaffa: http://s2.vsmgroup.com/VSM/Pfaff/pfaffmanual.nsf Wiolu, a pamiętasz cenę Pfaffa Performance? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Chyba droższy niż Expression 4.0 i na zamówienie, bez polskiej instrukcji (tak mi powiedzieli kieeeedyś) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
to bardzo ciekawe, bo o ile wiem towar sprzedawany w Polsce musi mieć polską instrukcję... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Widziałam już Ambition a żywo - jest trochę większa niż przeciętne maszyny, wygląda solidnie. Ale jeszcze nie testowałam.
Widziałam również Expression 2.0 - niestety jest jeszcze ładniejszy niż Ambition ![]() ![]() Smartera nie widziałam... ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
aż się dziwię,że ich nie przetestowałaś
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też się sobie dziwię ![]() ![]() Widziałam jeszcze husqvarny, starsze i nowsze, były też berniny. Tylko Brothera nie ma, ale Brothera to mogę w Łodzi oglądać na Narutowicza ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.