10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Świeżynek
![]() |
|
jest przycisk do podnoszenia i opuszczania stopki, a pedałem można opuścić stopkę jak go lekko przyciśniesz, czyli tak jak w automatach przemysłowych-super sprawa!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Woooow
Nigdy nie szyłam na maszynach przemysłowych - taki pfaff pewnie by wymagał ode mnie dużego przestawienia... Ech, kiedy w końcu będę mogła te maszyny przetestować na żywo ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
a mogę wiedzieć gdzie mieszkasz? może masz blisko do Olsztyna?
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mieszkam w Łodzi. tutaj nie ma porządnego sklepu ani z pfaffem ani z husqvarną. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Łódź - Galeria - ul. Piłsudskiego 15/23-a tu nie ma tych maszyn? Taki adres znalazłam na stronie Husqvarny.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie ma. Powiedzieli mi tam, że jak kupię, to owszem, sprowadzą mi maszynę. Ale dla samego oglądania to nie.
Ale kto wyda pięć tysięcy w ciemno:/ to już wolę zamówić online, przynajmniej miałabym 10 dni na zwrot:/ ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
miałam taką możliwość wypróbowania Pfaffa Expression 3.0 u koleżanki, więc zdecydowałam się kupić przez internet
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pokażcie tego expressiona
![]() Aier,gdzie dorwałaś instrukcję ? ,jakiś link ? |
|
Świeżynek
![]() |
|
Świeżynek