42 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo ja leń jestem:P I nie mam już tyle tkaniny, kolor jest dziwny, faktura też, raczej nie dopasuję innej.
Zresztą, co innego konstrukcja nowego, a tu już daleko jest okragłe wycięte. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A to możemy sobie rękę podać ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo podoba mi się ta ciemna sukienka ze wzorem na dole. Świetne wrażenie robi górna część, a wzór przepiękny.
Druga w kolejności (dla mnie) ta niebieska ![]() Pięknie! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, USet.
Proszę o opinię na temat torebek. --- Ostatnio edytowane 2012-09-04 19:32:36 przez AgaM --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze zasłonowa i wszystkie trzy prototypy na "modelce".
Co myślicie? --- Ostatnio edytowane 2012-09-04 19:33:25 przez AgaM --- |
|
Administrator
![]() |
|
A mi najbardziej podoba się sukienka nr 1 w kwiaty ![]() Co do torebek to mam wrażenie, że są staranniej odszyte, są z ciekawszych tkanin - ogólnie widzę różnice w stosunku do poprzednich. Aga niedawno była w Bielsku w lumpeksie - jakieś śliczne, grube zasłony były do kupienia! Ahhh do teraz żałuję, że nie kupiłam ale kasy nie starczyło. Pięknie byłyby z nich torebki. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne torebki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za opinie.
A gdybyście miały dla siebie kupić/wybrać, to ktorą pod względem formy? |
|
Administrator
![]() |
|
Ja nr jeden ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ano właśnie, dodałam teraz moją numerację prototypów. Czyli ta najciemniejsza (czarne tło i kwiaty różowe, niebieskie)? Mój nr 2?
|
42 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.