141 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna kolorystyka tej drugiej sukienki:] ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Mamy chyba podobne gusty co do kolorystyki, bo mnie też do podoba się ta sukieneczka na drugiej fotce. Szkoda , że szefowe miały mało tego materiału, bo tylko starczyło na 5 egzemplarzy.
A w sobotę kończyłem taką kremową sukieneczkę dla klientki na wesele. Na fotce sukienka po ostatniej roboczej przymiarce, jeszcze nie prasowana. A tak w międzyczasie uszyłem dla stałej klientki szyfonową tuniczkę. Mnie osobiście bardzo podoba się wzór materiału.A tak na marginesie, chociaż klientka ma "okrągłe" kształty fajnie mi się na tą panią szyje. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bossssskie te rękawki przy beżowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mnie urzekła beżowa sukienka... ah śliczna. Taka skromna i delikatna, w sam raz na wesele ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetne obie!
Drugi fason dla mnie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
obie cudne ale dla moich kształtów ta druga, tylko dekolt bym powiększyła bo w takim to się duszę ![]() świetnie szyjesz Wojtku ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och...tunika prześliczna!!!!Piękna tkanina!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta beżowa jest rewelacyjna!!!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj tak, tunika fajna!
Beżowa tez niczego sobie, ale jakoś pomału tkanina tego typu /bawega?/ dołącza do grona znielubianych przeze mnie, po tafcie i satynie. Nie z powodu kłopotów podczas szycia czy czegoś w tym rodzaju - po prostu za dużo ich wokół i przejadają się ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja skończyłem taką asymetryczną sukienkę, znów na wesele, było trochę kłopotów z przycięciem dołu sukienki, ale chyba jakoś wyszło.
A koleżanka wpadła na pomysł, aby obszyć sukienkowym materiałem torebkę-kopertówkę i wyszedł taki zestaw. --- Ostatnio edytowane 2012-07-26 23:54:17 przez Wojtek --- |
141 stron: « < 104 105 106 107 108 109 110 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.