141 stron: « < 107 108 109 110 111 112 113 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ładna sukienka i kolory też w moim guście ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka w kolorze wytrawnego wina - ładna, naprawdę ładna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna i spódniczka i sukieneczka!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi sie podoba taki sposób kroju na ramiaczka razem z podkrojem pach. Super! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo fajna ta sukieneczka w kolorze wina
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są suupeeer ![]() Ja w najbliższym czasie będę szył spódniczkę dla mojej siostry ![]() pio ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku jak zwykle brak słów ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ogromnie się cieszę, że podobają się moje szyjątka. Staram się, aby klientki nie miały cienia zastrzeżeń do mojego szycia i na razie jakoś się udaje. To wielka satysfakcja, trudno to nawet rzeliczyć na pieniążki, kiedy klientka jest zadowolona i szczęśliwa z nowej sukienki czy bluzeczki.
A dzisiaj , pomimo, że jest niedziela, miałem super sympatyczne szycie, dwie sukienusie dla córeczki znajomych. Ta nowa moja "klientka" była zachwycona nowymi ciuszkami i powiedziała mi na ucho, że odtąd będzie tylko szyć u mnie. Tak więc zyskałem nową ,stałą "klientkę", będę się musiał starać w szyciu, aby jej nie zawieść. Piotrzem 210, życzę powodzenia przy szyciu spódniczki dla siostry, zobaczysz, że szycie damskich ciuszków wciąga !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie dziwię się, że zachwycona. Sukienki są świetne ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
słodkie te sukieneczki
![]() ![]() |
141 stron: « < 107 108 109 110 111 112 113 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.