141 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »
Stara Gwardia
|
|
Mnie tak jak większości do gustu przypadła czarna sukieneczka. Krój dziewczęcy a jednak bardo kobieco wykończona górna część. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Obie świetne!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak obie świetne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czarna oczywiście pierwsze miejsce a zaraz za nią niebieska ![]() jak patrze na Twoje sukienki to się zastanawiam czy kiedyś tak ładnie będę szyła, jestem pełna podziwu dla Twoich zdolności, widać że z tym trzeba się urodzić ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oj ta czarna to taka minimalistyczna elegancja ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak, ta czarna jest doskonała. Jakbyś szył dla Grace Kelly.
Chciałabym kiedyś tak szyć... Obie suknie są przepiękne. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takie szycia w ostatnim okresie. Mnie szczególnie przypadła do gustu ta biała bluzeczka, nie mogłem sie z nią rozstać, ale niestety trzeba było oddać ją klientce. --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 01:19:32 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciuszki rewelacyjne - bardzo eleganckie, wykończenia precyzyjne wykonane. Aż pozazdrościć takich umiejętności.
pozdrawiam, Beata ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czerwona sukienka super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dopiero teraz zauwazylam poprzednią czarną sukienkę, wow, cudo ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 109 110 111 112 113 114 115 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.