141 stron: « < 111 112 113 114 115 116 117 > »
Stara Gwardia
|
|
Jak zawsze - dzieła rewelacyjne, perfekcyjnie odszyte a ilość różnorodnych modeli i stosowanych tkanin - do podziwu. Dla mnie to wszystko jest z wyższej półki. Chciałabym mieć tą białą bluzkę.
Beata ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku ja stawiam na pierwsza siwą tuniczkę i oczywiście niebieską sukienkę(niebiańsko Boska jest!!!)Sukienka dla Świadkowej sama słodycz tak jak piszesz!!!!Już ją sobie wyobrażam po prawicy panny młodej z pięknymi kwiatkami w dłoni....musiało być słodko!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoje sukienki są jak zwykle fantastyczne, piękna linia, perfekcyjne wykonanie - po prosty zachwycające! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak zawsze cudne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() już się nie mogę doczekać kolejnych Twoich dzieł ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wielkie wow dla sukienki świadkowej. Kobaltowa też urocza. Nie mogę się doczekać, kiedy się już wyuczę na bawełnach i będę mogła zająć się "prawdziwymi" materiałami. ________________________________________________________
http://www.cytrynna.wordpress.com/ -moje sukienki oraz potyczki z mężem i dzieckiem |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ta biała bluzeczka, cudo po prostu:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Białe bluzki są ponadczasowe. Sam szyk i elegancja. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku jak zwykle wow ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jasny gwint Ty chyba w ogóle nie śpisz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczne sukienki, wpadla mi w oko ta czarna z przezroczysta gora , bluzeczki rowniez - biala w szczegolnosci mi sie spodobala ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 111 112 113 114 115 116 117 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.