141 stron: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Administrator
![]() |
|
Mogę stwierdzić, ze szyciem tych sukienek dopieszczasz Wojtku kobiety ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka bardzo ładna!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O!O!O!
![]() |
|
Ten mój układ może wzbudzać pewne zdumienie, ale wierzcie mi , nie ma tu żadnych perwersji, po prostu uległy facet i dominująca pani. Czyż każda pani nie chciała by być uwielbiana i jednocześnie mieć pełną władzę nad partnerem ?? Tak jest w moim związku.
A teraz seria sukienek wieczorowych i bluzeczek, które "produkowałem" w ostatnim czasie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w moim związku jest podobnie, z małą różnicą mąż nadal nie jest tego świadom, że jest uległy, a ja dominuje ![]() A ciuszki rewelacyjne zwłaszcza ta czerwona z koronką. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
...ale depilacja?... ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkie są bardzo ładne, ale najbardziej podoba mi się ta z czerwonej koronki. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
A mnie zachwyciła ta "różowa". Wojtku jak zrobiłeś te "wiązania"?? Genialnie to wygląda, pierwszy raz widzę taką sukienkę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
141 stron: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.